-gir to porsjoner
2 kyllingfileter
6 skiver bacon
Kremost, gjerne med hvitløk
Ris og salat til servering
Tips til salat:
Isbergsalat
Tomat
Agurk
Avokado
Gresskarkjerner
Krutonger
Forvarm ovnen til 200 ºC. Lag et dypt snitt på langs av hver kyllingfilet. Fyll med kremost og surr bacon rundt
hver av filetene så kremosten dekkes. Stek filetene på sterk varme på hver side i panna til de har fått en gyllen stekeflate. Legg dem så i en ildfast form og stek i ovnen til kyllingen er gjennomstekt. Server med ris og salat.
Tips: Spekeskinke kan erstatte bacon i denne retten.
Nå er julepynten pakka bort og kjøleskapet begynner å fylles opp med annet enn julemat. Etter mye, kanskje litt for mye må jeg vel medgi, god mat og julehygge er det litt deilig å komme tilbake til «normaltilstand» igjen. Jeg fortsetter å legge ut mine middagsretter, godsaker og bakverk her og håper det faller i smak for flere der ute. Ellers håper jeg alle får en god start på det nye året. Jeg skal ihvertfall gjøre mitt for å gi dere litt inspirasjon i matveien!
Legg igjen en kommentar