• Hopp til primær menyen
  • Hopp til hovedinnhold
  • Hopp til primært sidefelt
  • Hopp til bunntekst
Mias Mat
  • Inspirasjon
  • Om meg
  • Kontakt
  • Bokhylla
  • Navigation Menu: Social Icons

    • 
    • 
    • 

Pasta med kjøttsaus

9. februar 2014 By Mia 1 kommentar

Pasta med kjøttsaus

Oppskrift på pasta med kjøttsaus

Pasta med kjøttsaus gir en veldig enkel, men god middag. Retten er lagd i en fei og den faller i smak hos både store og små.

Ingredienser:

-gir 3 prosjoner
400 g kjøttdeig av storfe
400-500 g pasta
1 boks (ca.400 g) grovhakka tomat
1/2 løk
2 stenger stangselleri
1 stor gulrot
2 fedd hvitløk
2 ts balsamico
2 ts sukker
1/2 buljongterning

Salt og pepper
Revet parmesan

Fremgangsmåte

  1. Finhakk løk og hvitløk og kutt stangselleri i middels tynne skiver. Riv gulrot fint med et råkostjern eller lignende. Stek løk, hvitløk og selleri og tilsett gulrot når løken begynner å bli blank og ta panna av varmen.
  2. Tøm tomatboksen over i ei gryte og varm opp. Tilsett grønnsakene, sukker og balsamico. La det hele putre på svak varme mens kjøttdeigen stekes.
  3. Kok pasta som anvist på pakken.
  4. Bland kjøttdeig og tomatsaus når pastaen nærmer seg ferdigkokt og varm det hele opp. Smak til med salt og pepper. Server pasta og kjøttsaus med revet parmesan.

 

Nå som jeg har lagt ut endel av oppskriftene mine, var det på tide å spørre venner og kjente om hva slags oppskrifter de savner. Jeg har fått endel tilbakemeldinger og «Noe som går raskt og er veldig enkelt» var en av dem. Hjemmelagd pasta med kjøttsaus er jo utrolig enkelt og samtidig veldig godt.
De ferdige tomatbaserte pastasausglassene er jo veldig enkle og greie, men hjemmelagd saus er utrolig mye bedre. Det syns nå iallefall jeg. Det tar selvfølgelig bittelitt lengre tid, men jeg mener så absolutt at det er verdt en 5-10 minutters ekstra tilberedelsestid. Og har man noen som ikke liker at pastasausen inneholder grønnaksbiter, da er det bare å ta stavmikseren fatt før man tilsetter kjøttdeigen. God middag!

Filed Under: Middag, Oppskrifter, Storfe Tagged With: Barnevennlig, Hyttemat, Kjøtt, Rask middag

Forrige post: « Mormors beste boller med vaniljekrem
Neste post: Syrlig frokostsmoothie med skogsbær og havregryn »

Reader Interactions

Kommentarer

  1. Gunn :-)

    11. februar 2014 ved 20:34

    Tusen takk Mia – vi gleder oss til fortsettelsen på de raske og enkle middagene 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hoved sidebar

Mias mat

Velkommen til min matblogg! Jeg heter Mia og jeg er glad i å lage mat og å ta bilder. Så her finner du min kombinasjon av nettopp det. Maten som presenteres her er den vi spiser til hverdags og til fest her hjemme!

Bestill boka mi her:



Personvern

Les mer om personvern på nettside og app her.

Få Mias Mat for Android og iOS:

  • 
  • 

Kategorier

Følg meg gjerne:

  • 
  • 
  • 
  • 
  • 

Søk på denne siden

Stikkord

Asiatisk Barnevennlig Boller Brød Fisk Fra hagen Fra skogen Godis Grill Grytebrød Gryter Hyttemat Is Jul Kake Kjøtt Konfekt kosemat Mat og kjemi Pizza Påske Rask middag Restemat Salat Smoothie Smått og tilbehør Sunnere godsaker Suppe surdeig Taco Tapas vegansk Vegetar

Dessert

Smuldrepai med rabarbra
Rabarbrakaramell
Cookies i vaffeljernet

Vis flere innlegg

Bakst

Eltefritt grytebrød til hverdags
Verdens beste eplekake

Vis flere innlegg

Middag

Enkel ramen med marinerte egg
Alt-i-ett vegetarisk meksikansk gryte
Asiatisk ribbe med steam buns og syltede grønnsaker

Vis flere innlegg

Smått og tilbehør

Bruschetta med tomat og basilikum
Hjemmelagde krutonger
Salsa av grønne tomater

Vis flere innlegg

Drikke

Blåbærmojito
Alkoholfri moscow mule
Alkoholfri fjellbekk

Vis flere innlegg

Footer

Hei på deg og velkommen til min matblogg! Hyggelig at du tok deg turen innom, og jeg håper du finner noe som faller i smak. Søk gjerne etter det du måtte ønske i søkefeltet under.

Copyright © 2025 Mias Mat