Oppskrift på pitapizza med pepperoni
Pitapizza med pepperoni passer perfekt for en travel hverdag. Den er enkel å lage og er lagd i en feil.
Ingredienser:
– til 3 personer
8 Pitabrød
250 g pizzasaus
150 g revet ost
80 g pepperonipølse i tynne skiver
0,5 rødløk
1 paprika
12 cherrytomater
40 g ruccolasalat
Fremgangsmåte:
- Fordel pitabrødene (tinte) utover et stekebrett, smør på rikelig med pizzasaus og dekk til med ost.
- Hakk paprika i mindre biter, del tomatene i to og skjær rødløk i tynne ringer. Fordel paprika, pepperoni, tomat og rødløk over pizzaene. Stekes i forvarmet ovn 225 °C i omtrent 15 minutter.
- Server med fersk ruccolasalat.
Jeg er trives stort sett veldig godt på kjøkkenet. Men fra tid til annen skulle jeg ønske at en velsmakende rett dukka opp på mitt kjøkkenbord ferdiglagd og varm uten at jeg måtte løfte på så mye som en finger. Når disse ønsketenkningene kommer snikende er det en fordel å ha noen enkle triks på lager. Hopper man over laging pizzabunnen er pizza noe av det raskeste og enkleste man kan lage. Velger man i tillegg ingredienser som ikke behøver å stekes før de legges på pizzabunnen har man middagen ferdig i en fei. Man kan vel kanskje ikke påstå at retten dukker opp omtrent ferdiglagd på kjøkkenet, men det er ikke veldig mye innsats som skal til før pitapizza med pepperoni står ferdig. Håper det smaker!
Legg igjen en kommentar