250 g smør
100 g kokesjokolade
4 egg
250 g sukker
150 g hvetemel
3 ss kakao
2 pk smilsjokolade
Store muffinsformer
Smelt smør og kokesjokolade i en kasserolle. Visp egg og sukker til eggedosis. Sil melet og vend det forsiktig inn i eggedosisen. Rør så inn blandingen av smeltet smør og sjokolade. Fordel muffinsformer utover et stekebrett og legg en smilsjokolade i bunnen av hver form og hell røre over. Stek det hele på 170 grader til kantene på browniene begynner å bli fast (ca. 25 minutter).
Disse browniene i muffinsform ble til da jeg som student skulle ha med meg en liten godbit på lesesalen i studietida. Det å sykle med kakefat i Trondheims regntunge gater kan by på problemer. Ihvertfall hvis kakens utseende skal forbli uendret. Muffinsformer kan derimot pakkes i matboks og er mye enklere å frakte.
Om ikke smilsjokoladen faller i smak kan man prøve seg med med en annen slags sjokolade, nøtter eller lignende.
Ida
Hvor mye sukker?
Mia
Der var det en glipp! Nå er oppskrifta oppdatert!