• Hopp til primær menyen
  • Hopp til hovedinnhold
  • Hopp til primært sidefelt
  • Hopp til bunntekst
Mias Mat
  • Inspirasjon
  • Om meg
  • Kontakt
  • Bokhylla
  • Navigation Menu: Social Icons

    • 
    • 
    • 

Brownies med pistasjkrem

19. juni 2016 By Mia Skriv en kommentar

Brownies med pistasjkrem

Pynt gjerne med grovhakkede pistasjkjerner eller lignende før servering

Oppskrift på brownies med pistasjkrem

Brownies med pistasjkrem er rett og slett en herlig kombinasjon som faller i smak hos de aller fleste. Ønsker du å variere denne oppskrifta litt, kan du bytte ut pistasj med andre typer nøtter.

Ingredienser:

-gir en liten langpanne

Brownies:
250 g smør
100 g kokesjokolade
4 egg
250 g sukker
150 g hvetemel
3 ss kakao
2 ts ekte vaniljesukker

Pistasjkrem:
60 g pistasjkjerner, usaltede
50 g smør
100 g melis
100 g kremost naturell
2 ts sitronsaft
0,25 ts salt
2 dl kremfløte

Fremgangsmåte:

  1. Smelt smør og sjokolade og la det avkjøles noe.
  2. Visp egg, sukker og vaniljesukker til eggedosis og sikt forsiktig inn mel og kakao og tilsett bandinga av smør og sjokolade i en tynn stråle mens du rører forsiktig om.
  3. Tøm brownie-røra over i en liten langpanne. Stek lavt i ovnen på over- og undervarme, 175 °C i omtrent 20-25 minutter.
  4. Miks pistasjkjerner, smør, melis, kremost, sitronsaft og salt gsammen til en seig masse i en kjøkkenmaskin.
  5. Visp krem av kremfløte og vend inn pistasjmassen.
  6. Del avkjølt brownie i ruter og topp hver rute med pistasjkrem. Strø gjerne litt grovhakkede pistasjkjerner eller annen pynt over.

Brownies med pistasjkrem

Jeg er av den formening at kombinasjonen nøtter og sjokolade sjelden slår feil. Ideen til oppskrifta på brownies med pistasjkrem fikk jeg for relativt lang tid tilbake, men det har blitt noen runder med uttesting av pistasjkremen før jeg ble fornøyd. Men nå er endelig oppskrifta klar, og jeg anbefaler deg å gi den et forsøk!

Brownies med pistasjkrem

Filed Under: Bakst, Oppskrifter, Små og store kaker Tagged With: Kake

Forrige post: « Bringebær- og bananis med kokos
Neste post: Pizza parma med mozzarella, pinjekjerner og ruccola »

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hoved sidebar

Mias mat

Velkommen til min matblogg! Jeg heter Mia og jeg er glad i å lage mat og å ta bilder. Så her finner du min kombinasjon av nettopp det. Maten som presenteres her er den vi spiser til hverdags og til fest her hjemme!

Bestill boka mi her:



Personvern

Les mer om personvern på nettside og app her.

Få Mias Mat for Android og iOS:

  • 
  • 

Kategorier

Følg meg gjerne:

  • 
  • 
  • 
  • 
  • 

Søk på denne siden

Stikkord

Asiatisk Barnevennlig Boller Brød Fisk Fra hagen Fra skogen Godis Grill Grytebrød Gryter Hyttemat Is Jul Kake Kjøtt Konfekt kosemat Mat og kjemi Pizza Påske Rask middag Restemat Salat Smoothie Smått og tilbehør Sunnere godsaker Suppe surdeig Taco Tapas vegansk Vegetar

Dessert

Smuldrepai med rabarbra
Rabarbrakaramell
Cookies i vaffeljernet

Vis flere innlegg

Bakst

Eltefritt grytebrød til hverdags
Verdens beste eplekake

Vis flere innlegg

Middag

Enkel ramen med marinerte egg
Alt-i-ett vegetarisk meksikansk gryte
Asiatisk ribbe med steam buns og syltede grønnsaker

Vis flere innlegg

Smått og tilbehør

Bruschetta med tomat og basilikum
Hjemmelagde krutonger
Salsa av grønne tomater

Vis flere innlegg

Drikke

Blåbærmojito
Alkoholfri moscow mule
Alkoholfri fjellbekk

Vis flere innlegg

Footer

Hei på deg og velkommen til min matblogg! Hyggelig at du tok deg turen innom, og jeg håper du finner noe som faller i smak. Søk gjerne etter det du måtte ønske i søkefeltet under.

Copyright © 2025 Mias Mat