• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
Mias Mat
  • Oppskrifter
  • Inspirasjon
  • Om meg
  • Kontakt
  • Bokhylla
  • Navigation Menu: Social Icons

    • 
    • 
    • 

Brownies med pistasjkrem

19. juni 2016 By Mia Leave a Comment

Brownies med pistasjkrem

Pynt gjerne med grovhakkede pistasjkjerner eller lignende før servering

Oppskrift på brownies med pistasjkrem

Brownies med pistasjkrem er rett og slett en herlig kombinasjon som faller i smak hos de aller fleste. Ønsker du å variere denne oppskrifta litt, kan du bytte ut pistasj med andre typer nøtter.

Ingredienser:

-gir en liten langpanne

Brownies:
250 g smør
100 g kokesjokolade
4 egg
250 g sukker
150 g hvetemel
3 ss kakao
2 ts ekte vaniljesukker

Pistasjkrem:
60 g pistasjkjerner, usaltede
50 g smør
100 g melis
100 g kremost naturell
2 ts sitronsaft
0,25 ts salt
2 dl kremfløte

Fremgangsmåte:

  1. Smelt smør og sjokolade og la det avkjøles noe.
  2. Visp egg, sukker og vaniljesukker til eggedosis og sikt forsiktig inn mel og kakao og tilsett bandinga av smør og sjokolade i en tynn stråle mens du rører forsiktig om.
  3. Tøm brownie-røra over i en liten langpanne. Stek lavt i ovnen på over- og undervarme, 175 °C i omtrent 20-25 minutter.
  4. Miks pistasjkjerner, smør, melis, kremost, sitronsaft og salt gsammen til en seig masse i en kjøkkenmaskin.
  5. Visp krem av kremfløte og vend inn pistasjmassen.
  6. Del avkjølt brownie i ruter og topp hver rute med pistasjkrem. Strø gjerne litt grovhakkede pistasjkjerner eller annen pynt over.

Brownies med pistasjkrem

Jeg er av den formening at kombinasjonen nøtter og sjokolade sjelden slår feil. Ideen til oppskrifta på brownies med pistasjkrem fikk jeg for relativt lang tid tilbake, men det har blitt noen runder med uttesting av pistasjkremen før jeg ble fornøyd. Men nå er endelig oppskrifta klar, og jeg anbefaler deg å gi den et forsøk!

Brownies med pistasjkrem

Filed Under: Bakst, Oppskrifter, Små og store kaker Tagged With: Kake

Previous Post: « Bringebær- og bananis med kokos
Next Post: Pizza parma med mozzarella, pinjekjerner og ruccola »

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Primary Sidebar

Mias mat

Velkommen til min matblogg! Jeg heter Mia og jeg er glad i å lage mat og å ta bilder. Så her finner du min kombinasjon av nettopp det. Maten som presenteres her er den vi spiser til hverdags og til fest her hjemme!

Bestill boka mi her:



Personvern

Les mer om personvern på nettside og app her.

Få Mias Mat for Android og iOS:

  • 
  • 

Kategorier

Følg meg gjerne:

  • 
  • 
  • 
  • 
  • 

Søk på denne siden

Salsa av grønne tomater

Salsa av grønne tomater er utrolig praktisk å lage når man har en hel haug med tomater som ikke rekker å modne før høstkulda slår til. Smaker godt gjør salsaen óg!

Krydret eplesmør

Krydret eplesmør er søtt, syrlig og rett og slett helt herlig på smak. Det passer til perfekt på toppen av frokostblandinga, på skiva og til gode oster.

Rengjøring og sterilisering av glass og behodere

Her beskrives hvordan best gjøre rengjøring og sterilisering av glass og beholdere for å gi lang holdbarhet for matvarer.

Stikkord

Asiatisk Barnevennlig Boller Brød Fisk Fra hagen Fra skogen Godis Grill Gryter Hyttemat Is Jul Kake Kjøtt Konfekt kosemat Mat og kjemi Pizza Påske Rask middag Restemat Salat Smoothie Smått og tilbehør Sunnere godsaker Suppe surdeig Taco Tapas vegansk Vegetar

Dessert

Sjokoladekonfekt med sitron og ingefærganache

Sjokoladekonfekt med sitron- og ingefærganache

Mørk sjokolademousse med pasjonsfruktsaus

Mørk sjokolademousse med pasjonsfruktsaus

Konfekt

Vegansk konfekt

Sjokoladekonfekt med pasjonsfruktfyll

Mias lille konfektskole: Del 4 – Konfektfyll

Vis flere innlegg i denne kategorien

Bakst

Surdeigsbrød av rug med en hjelpende hånd

Surdeigsbrød av rug med en hjelpende hånd

Surdeigens kjemi

Surdeigens kjemi

Surdeigsbase av rug dag 3

Surdeigsstarter av rug

Sunt bananbrød

Sunt bananbrød

Vis flere innlegg i denne kategorien

Middag

Asiatisk ribbe med steam buns og syltede grønnsaker

Asiatisk ribbe med steam buns og syltede grønnsaker

Asiatisk nudelsalat med spicy dressing

Ukemeny med lette sommermiddager

Grove middagsvafler med ost og grønnsaker

Grove middagsvafler med ost og grønnsaker

Fetafylte squashruller i tomatsaus

Fetafylte squashruller i tomatsaus

Vis flere innlegg i denne kategorien

Smått og tilbehør

Hjemmelagde krutonger

Hjemmelagde krutonger

Salsa av grønne tomater

Salsa av grønne tomater

Hjemmelaget ripsgele

Hjemmelaget ripsgelé

Hjemmelaget urtesalt

Hjemmelaget urtesalt

Vis flere innlegg i denne kategorien

Drikke

Sjokoladebombe

Sjokoladebomber – varm sjokolade på en stilig måte

Blåbærmojito

Mine beste oppskrifter på alkoholfri sommerdrikke

Alkoholfri moscow mule

Alkoholfri Moscow Mule

Alkoholfri fjellbekk

Alkoholfri fjellbekk med granskuddsirup

Vis flere innlegg i denne kategorien

Footer

Hei på deg og velkommen til min matblogg! Hyggelig at du tok deg turen innom, og jeg håper du finner noe som faller i smak. Søk gjerne etter det du måtte ønske i søkefeltet under.

Arkiv

Populære poster

Drømmekylling
Sjokoladekuler med lakris
Kremede småpoteter med aromasopp og bacon
Kjøttboller i tomatsaus

 

Hjemmelaget blåbærsaft
Lussekatter med fyll
Farging av egg med naturlige farger
Butter halloumi

Copyright © 2021 Mias Mat on the Foodie Pro Theme