• Hopp til primær menyen
  • Hopp til hovedinnhold
  • Hopp til primært sidefelt
  • Hopp til bunntekst
Mias Mat
  • Inspirasjon
  • Om meg
  • Kontakt
  • Bokhylla
  • Navigation Menu: Social Icons

    • 
    • 
    • 

Bacondadler med blåmuggost

28. desember 2014 By Mia 2 kommentarer

Bacondadler med blåmuggost
-gir 12 bacondadler med blåmuggost
12 dadler
6 lange skiver bacon
35 g blåmuggost
tannpirkere uten smak

TIPS! Liker du ikke blåmuggost kan du hoppe over denne. Bacondadlene blir allikevel veldig gode!

  1. Lag et snitt på langs av hver daddel. Fjern steinen, fyll hullet med blåmuggost, surr en halv baconskive rundt daddelen og fest det hele med en tannpirker.
  2. Stek bacondadlene i ovnen på over- og undervarme, 225 °C i 15-20 minutter.

Bacondadler med blåmuggost

Bacondadler med blåmuggost kan serveres som snacks eller eller som en av flere retter på et tapasbord. Det kan riktignok være litt jobb med tapas, men lager man varierte retter vil stort sett alle finne noe som faller i smak. Bacondadlene er også gode kalde, men de er aller best om de serveres mens de fremdeles er varme. Er det stor pågang på ovnen, kan bacondadlene stekes på forhånd for så å varmes raskt opp før servering.

Når jeg får servert tapas ender jeg som regel opp med å smake på nesten alle rettene for så å forsyne meg en ekstra gang av mine favoritter. Det er ikke ofte jeg forspiser meg, men et spennende tapasmåltid kan få meg til å gå på en aldri så liten smell. Finner jeg mange gode retter blir det fort mye mat, og bacondadler er definitivt en rett som jeg forsyner meg to ganger av!

Filed Under: Oppskrifter, Smått og tilbehør, Tapas Tagged With: Tapas

Forrige post: « Kanelkake med mandelstrø
Neste post: Ukemeny med sunne retter »

Reader Interactions

Kommentarer

  1. Shanna

    29. desember 2014 ved 00:44

    Wow, dette ser snasent ut! Den skal prøves 🙂

    Svar
    • Mia

      3. januar 2015 ved 23:23

      Jeg synes det blir utrolig godt med kombinasjonen søtt og salt. Håper det faller i smak hos deg også! 😀

      Svar

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hoved sidebar

Mias mat

Velkommen til min matblogg! Jeg heter Mia og jeg er glad i å lage mat og å ta bilder. Så her finner du min kombinasjon av nettopp det. Maten som presenteres her er den vi spiser til hverdags og til fest her hjemme!

Bestill boka mi her:



Personvern

Les mer om personvern på nettside og app her.

Få Mias Mat for Android og iOS:

  • 
  • 

Kategorier

Følg meg gjerne:

  • 
  • 
  • 
  • 
  • 

Søk på denne siden

Stikkord

Asiatisk Barnevennlig Boller Brød Fisk Fra hagen Fra skogen Godis Grill Grytebrød Gryter Hyttemat Is Jul Kake Kjøtt Konfekt kosemat Mat og kjemi Pizza Påske Rask middag Restemat Salat Smoothie Smått og tilbehør Sunnere godsaker Suppe surdeig Taco Tapas vegansk Vegetar

Dessert

Smuldrepai med rabarbra
Rabarbrakaramell
Cookies i vaffeljernet

Vis flere innlegg

Bakst

Eltefritt grytebrød til hverdags
Verdens beste eplekake

Vis flere innlegg

Middag

Enkel ramen med marinerte egg
Alt-i-ett vegetarisk meksikansk gryte
Asiatisk ribbe med steam buns og syltede grønnsaker

Vis flere innlegg

Smått og tilbehør

Bruschetta med tomat og basilikum
Hjemmelagde krutonger
Salsa av grønne tomater

Vis flere innlegg

Drikke

Blåbærmojito
Alkoholfri moscow mule
Alkoholfri fjellbekk

Vis flere innlegg

Footer

Hei på deg og velkommen til min matblogg! Hyggelig at du tok deg turen innom, og jeg håper du finner noe som faller i smak. Søk gjerne etter det du måtte ønske i søkefeltet under.

Copyright © 2025 Mias Mat