• Hopp til primær menyen
  • Hopp til hovedinnhold
  • Hopp til primært sidefelt
  • Hopp til bunntekst
Mias Mat
  • Inspirasjon
  • Om meg
  • Kontakt
  • Bokhylla
  • Navigation Menu: Social Icons

    • 
    • 
    • 

Bananbrød med fersken og hvit sjokolade

9. juli 2017 By Mia Skriv en kommentar

Bananbrød med fersken og hvit sjokolade

Bananbrød med fersken og hvit sjokolade

Jeg har nettopp flytta, og det har virkelig tatt sin tid å få på plass hele kjøkkenet. Men nå som det aller meste av kjøkkenutstyr har fått sin plass i skuffer og skap var det på høy tid å lage en godsak til matbloggen. Dermed ble bananbrød med fersken og hvit sjokolade første prosjekt på mitt nye kjøkken. Ingen dum start synes nå jeg! 🙂

Bananbrød med fersken og hvit sjokolade

Oppskrift på bananbrød med fersken og hvit sjokolade

Bananbrød med fersken og hvit sjokolade er skikkelig saftig og deilig på smak. Bananbrødet kan serveres alene, men smaker også supert med ei kule vaniljeis!

Ingredienser

-Til en 1-litersform
100 g smør
3 modne bananer
3 egg
150 g sukker
250 g hvetemel
1 ts ekte vaniljesukker
1,5 ts bakepulver
0,5 ts salt
100 g hvit sjokolade
2 fersken

Fremgangsmåte

  1. La smøret stå i romtemperatur til det har blitt mykt. Bland smør, bananer og sammenpisket egg godt sammen.
  2. Bland det tørre sammen og miks det godt inn med det våte.
  3. Grovhakk sjokoladen og vend inn.
  4. Del fersken i båter. Hold av omtrent 8 båter og vend resten inn i røra.
  5. Ha det hele over i ei brødform eller tilsvarende på 1 liter. Dytt de resterende båtene ned i røra så skallet stikker opp.
  6. Stek i forvarmet ovn, over- og undervarme, på 175 °C i 60-70 minutter.
  7. La brødet avkjøles noe før du tar av forma. Avkjøl videre på rist.

Bananbrød med fersken og hvit sjokolade

Bananbrød med fersken og hvit sjokolade

Filed Under: Bakst, Oppskrifter, Små og store kaker

Forrige post: « En deilig virgin ferskenmargarita
Neste post: Grønn smoothie bowl med kiwi, nøtter og frø »

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hoved sidebar

Mias mat

Velkommen til min matblogg! Jeg heter Mia og jeg er glad i å lage mat og å ta bilder. Så her finner du min kombinasjon av nettopp det. Maten som presenteres her er den vi spiser til hverdags og til fest her hjemme!

Bestill boka mi her:



Personvern

Les mer om personvern på nettside og app her.

Få Mias Mat for Android og iOS:

  • 
  • 

Kategorier

Følg meg gjerne:

  • 
  • 
  • 
  • 
  • 

Søk på denne siden

Stikkord

Asiatisk Barnevennlig Boller Brød Fisk Fra hagen Fra skogen Godis Grill Grytebrød Gryter Hyttemat Is Jul Kake Kjøtt Konfekt kosemat Mat og kjemi Pizza Påske Rask middag Restemat Salat Smoothie Smått og tilbehør Sunnere godsaker Suppe surdeig Taco Tapas vegansk Vegetar

Dessert

Smuldrepai med rabarbra
Rabarbrakaramell
Cookies i vaffeljernet

Vis flere innlegg

Bakst

Eltefritt grytebrød til hverdags
Verdens beste eplekake

Vis flere innlegg

Middag

Enkel ramen med marinerte egg
Alt-i-ett vegetarisk meksikansk gryte
Asiatisk ribbe med steam buns og syltede grønnsaker

Vis flere innlegg

Smått og tilbehør

Bruschetta med tomat og basilikum
Hjemmelagde krutonger
Salsa av grønne tomater

Vis flere innlegg

Drikke

Blåbærmojito
Alkoholfri moscow mule
Alkoholfri fjellbekk

Vis flere innlegg

Footer

Hei på deg og velkommen til min matblogg! Hyggelig at du tok deg turen innom, og jeg håper du finner noe som faller i smak. Søk gjerne etter det du måtte ønske i søkefeltet under.

Copyright © 2025 Mias Mat