
Pynt godisbordet med feiekoster av saltstenger til halloween
Feiekoster av saltstenger til halloween
Hva med å pynte godisen med feiekoster av saltstenger til halloween? Saltstengene er nok hakket bedre i seg selv enn disse feiekostene, men lag noen feiekoster for å pynte opp godisbordet.
Ingredienser:
-gir 10 feiekoster
10 saltstenger
150 g tynne glassnudler
TIPS! Saltstenger smaker godt med dipp som for eksempel guacamole.
Fremgangsmåte:
- Legg glassnudler i bløt og la dem ligge til de er helt myke. La nudlene renne av på et kjøkkenhåndkle eller tørkepapir.
- Klipp av til en liten bunke med glassnudler på omtrent 5 cm, legg enden av saltstanga mellom nudlene og surr rundt en lang remse med glassnudler. Legg endene ned på et bakepapir.
- Stek saltstengene på 200 °C varmluft til nudlene er tørre, i omtrent 15 minutter. Jeg brukte litt for våte nudler på noen av saltstengene, hvilket førte til at stengene ble myke. Disse reddet jeg inn ved å forsiktig dytte saltstanga litt lengre inn i de tørkede nudlene.
Jeg blir nok aldri for gammel for å leke med maten. Det er jo så utrolig mye artig og kreativt man kan lage. Disse feiekostene har nok ingen smaksmessige fordeler sammenlignet med saltstanga i seg selv, men stilige blir dem!
Legg igjen en kommentar