Fra tid til annen lager jeg mat som er så enkel at oppskrift egentlig er helt overflødig. Som denne oppskrifta på fersken-caprese med balsamico, for eksempel. Den inneholder nøyaktig 4 ingredienser og fremgangsmåten er særdeles ukomplisert. Men oppskriftene får allikevel en plass her på bloggen, ettersom det er lett å glemme disse helt enkle godsakene. Når jeg er travel og skal finne på noe raskt og godt finnes jeg ikke det minste kreativ, og jeg begynner ofte heller å grave i nedskrevne oppskrifter enn å grave i hukommelsen. Så enten du skal lage en rask forrett, et bidrag til tapasbordet eller er på jakt etter noe helt enkelt som tilbehør kan jeg absolutt anbefale capresesalat med fersken. Den er frisk og søt på smak og den faller i smak hos de aller fleste.
Oppskrift på fersken-caprese med balsamico
Fersken-caprese med balsamico er lett å lage og den er forfriskende både som forrett, tilbehør og til tapasbordet.
Ingredienser:
-gir forrett til 4
4 fersken
2 mozzarellakuler á 125 g (avrent vekt)
20 store basilikumblader
2 ss balsamicokrem
Fremgangsmåte:
- Skjær fersken og mozzarella i skiver.
- Legg ferskenskiver, mozzarellaskiver og basilikumblader lagvis på et fat.
- Topp med balsamicokrem.
Legg igjen en kommentar