Oppskrift på harepus av lapper til frokost
Lapper kan komme i så mange utgaver, så hvorfor ikke prøve seg på en harepus av lapper til frokost?
Ingredienser
-gir 2 harer
Lapper:
3 egg
2 dl melk
2 dl lettkokte havregryn
2 dl hvetemel
1 ss akasiehonning
1 ts bakepulver
20 g smør til steking
12 store havregryn
Pynt:
10 g kokosflak/kokosmasse
12 store havregryn
Fremgangsmåte
- Pisk sammen egg og bland alle ingrediensene sammen. La lappene svelle i minst 10 minutter.
- Ønsker du en helt glatt røre, kan du mikse det hele sammen med en stavmikser.
- Stek lappene i litt smør. Haren består av én lapp til kropp, én litt mindre lapp til hode, to små og litt avlange lapper til bakbein og to avlange og smale lapper til ører. Bommer du litt på formen kan lappene alltids reddes inn ved bruk av ei saks!
- Dander harene på et fat og bruk kokos som stjert og store havregryn som poter.
Jeg kom over et bilde av en hare av pannekaker på nettet, og jeg var ikke sein med å lage min egen utgave av harepus av lapper til frokost. Jeg klarte jo ikke å la en så god mulighet til å leke med maten gå fra meg. Og dessuten begynner vi å nærme oss påsken med stormskritt, og da kommer denne påskeharen godt med til frokost!
Legg igjen en kommentar