• Hopp til primær menyen
  • Hopp til hovedinnhold
  • Hopp til primært sidefelt
  • Hopp til bunntekst
Mias Mat
  • Inspirasjon
  • Om meg
  • Kontakt
  • Bokhylla
  • Navigation Menu: Social Icons

    • 
    • 
    • 

Helios knekkebrød

23. august 2016 By Mia Skriv en kommentar

Helios knekkebrød

Knekkebrød med cottage cheese og jordbær

Dette innlegget er sponset av Helios.

Helios fører en serie med knekkebrød som skal få litt ekstra oppmerksomhet denne høsten. I den forbindelse har jeg fått i oppgave å skrive om min bruk av disse knekkebrødene. Og det er jo ingen sak å komme med brukstips til en vare jeg benytter til så mangt!

Helios knekkebrød er, i likhelt med resten av Helios varer, økologisk fremstilt. Knekkebrødene finnes i variantene havre og chia, speltknekkebrød med frø, speltknekkebød med ost og tomat og mozzarella. Alle smaker utmerket med godt pålegg på toppen og de legger grunnlag for et sunt og godt mellommåltid. Knekkebrødene er også lette å ta med seg om man trenger litt påfyll når man er ute på tur. Men i dette innlegget skal jeg fokusere på andre bruksmuligheter for knekkebrødene. De kan nemlig brukes til langt mer enn et enkelt mellommåltid med litt pålegg på toppen!

Helios knekkebrød

Yoghurt med knekkebrød, honning og granateple

Knekkebrødglad som jeg er setter jeg til livs en hel del knekkebrød i løpet av ei uke. De fleste knekkebrødene spises riktignok med godt pålegg, men ikke så rent sjelden bruker jeg knekkebrødet i andre sammenhenger også. Knekkebrødets knasende konsistens og gode smak gjør seg godt til så mye. Under finner du mine 10 beste tips til andre bruksområder enn med pålegg.

Mine 10 beste tips til bruk av knekkebrød:

  1. Der du ellers ville brukt krutonger – knus knekkebrødene i biter og ha det på toppen av suppe, salat og lignende
  2. Som knas på frokoskblandinga
  3. Med yoghurt, honning og bær eller frukt
  4. Som tilbehør til ostefatet
  5. Som knas på en enkel fruktsalat
  6. Til salsa, dipp, tzatziki eller hummus
  7. Erstatning for brødet i bruschetta
  8. Som tilbehør til gryteretter og supper
  9. Som knasende topping i enkle dessertpaier
  10. Til tapasbiter med tapenade og forskjellige slag pesto
Helios knekkebrød

Knekkebrød toppet med tapenade og forskjellige slag pesto

Kremet blomkålsuppe med quinoa

Blomkålsuppe toppet med knekkebrødbiter

Filed Under: Annet

Forrige post: « Hjemmelaget salt karamellsaus
Neste post: Kremet spaghetti med kantareller og persille »

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hoved sidebar

Mias mat

Velkommen til min matblogg! Jeg heter Mia og jeg er glad i å lage mat og å ta bilder. Så her finner du min kombinasjon av nettopp det. Maten som presenteres her er den vi spiser til hverdags og til fest her hjemme!

Bestill boka mi her:



Personvern

Les mer om personvern på nettside og app her.

Få Mias Mat for Android og iOS:

  • 
  • 

Kategorier

Følg meg gjerne:

  • 
  • 
  • 
  • 
  • 

Søk på denne siden

Stikkord

Asiatisk Barnevennlig Boller Brød Fisk Fra hagen Fra skogen Godis Grill Grytebrød Gryter Hyttemat Is Jul Kake Kjøtt Konfekt kosemat Mat og kjemi Pizza Påske Rask middag Restemat Salat Smoothie Smått og tilbehør Sunnere godsaker Suppe surdeig Taco Tapas vegansk Vegetar

Dessert

Smuldrepai med rabarbra
Rabarbrakaramell
Cookies i vaffeljernet

Vis flere innlegg

Bakst

Eltefritt grytebrød til hverdags
Verdens beste eplekake

Vis flere innlegg

Middag

Enkel ramen med marinerte egg
Alt-i-ett vegetarisk meksikansk gryte
Asiatisk ribbe med steam buns og syltede grønnsaker

Vis flere innlegg

Smått og tilbehør

Bruschetta med tomat og basilikum
Hjemmelagde krutonger
Salsa av grønne tomater

Vis flere innlegg

Drikke

Blåbærmojito
Alkoholfri moscow mule
Alkoholfri fjellbekk

Vis flere innlegg

Footer

Hei på deg og velkommen til min matblogg! Hyggelig at du tok deg turen innom, og jeg håper du finner noe som faller i smak. Søk gjerne etter det du måtte ønske i søkefeltet under.

Copyright © 2025 Mias Mat