
Knekkebrød med cottage cheese og jordbær
Dette innlegget er sponset av Helios.
Helios fører en serie med knekkebrød som skal få litt ekstra oppmerksomhet denne høsten. I den forbindelse har jeg fått i oppgave å skrive om min bruk av disse knekkebrødene. Og det er jo ingen sak å komme med brukstips til en vare jeg benytter til så mangt!
Helios knekkebrød er, i likhelt med resten av Helios varer, økologisk fremstilt. Knekkebrødene finnes i variantene havre og chia, speltknekkebrød med frø, speltknekkebød med ost og tomat og mozzarella. Alle smaker utmerket med godt pålegg på toppen og de legger grunnlag for et sunt og godt mellommåltid. Knekkebrødene er også lette å ta med seg om man trenger litt påfyll når man er ute på tur. Men i dette innlegget skal jeg fokusere på andre bruksmuligheter for knekkebrødene. De kan nemlig brukes til langt mer enn et enkelt mellommåltid med litt pålegg på toppen!

Yoghurt med knekkebrød, honning og granateple
Knekkebrødglad som jeg er setter jeg til livs en hel del knekkebrød i løpet av ei uke. De fleste knekkebrødene spises riktignok med godt pålegg, men ikke så rent sjelden bruker jeg knekkebrødet i andre sammenhenger også. Knekkebrødets knasende konsistens og gode smak gjør seg godt til så mye. Under finner du mine 10 beste tips til andre bruksområder enn med pålegg.
Mine 10 beste tips til bruk av knekkebrød:
- Der du ellers ville brukt krutonger – knus knekkebrødene i biter og ha det på toppen av suppe, salat og lignende
- Som knas på frokoskblandinga
- Med yoghurt, honning og bær eller frukt
- Som tilbehør til ostefatet
- Som knas på en enkel fruktsalat
- Til salsa, dipp, tzatziki eller hummus
- Erstatning for brødet i bruschetta
- Som tilbehør til gryteretter og supper
- Som knasende topping i enkle dessertpaier
- Til tapasbiter med tapenade og forskjellige slag pesto

Knekkebrød toppet med tapenade og forskjellige slag pesto

Blomkålsuppe toppet med knekkebrødbiter
Legg igjen en kommentar