
Kremet paprikadipp toppet med litt kruspersille
Oppskrift på kremet paprikadipp
Kremet paprikadipp er smakfull og god. Den passer godt til grillmat og burger, men gjør seg også godt på tapasbordet om den serveres med litt brød.
Ingredienser:
1 stk paprika i lake (hermetisk paprika)
2 soltørkede tomater
1 fedd hvitløk
0,25 ts urtesalt
1,5 dl crème fraîche
TIPS! Du kan også forvelle paprikaen selv om du ønsker.
Fremgangsmåte:
- Ta paprika og soltørkede tomater opp fra laken og la de renne godt av seg. Tørk gjerne over med et kjøkkenpapir.
- Ha alle ingrediensene i en bolle og miks med stavmikser.
Denne oppskrifta på paprikadipp var egentlig kun ment som tilbehør til en burger jeg lagde. Men dippen ble så god at jeg synes den fortjener en egen plass her på bloggen. Den gjør seg godt til grillmat, er en sikker vinner på tapasbordet og kan mer enn gjerne mumses som dipp til potetgull.
Legg igjen en kommentar