Når man er sammen med en fyr som oppriktig talt mener at taco ikke kan serveres ofte nok, da gjelder det å kunne variere tacoingredienser og tacovarianter litt. I alle fall når man selv fort går lei «standardtacoen». Jeg serverer faktisk denne mangosalaten som tilbehør til en hel rekke andre retter også, som sashimisalat og andre fiskeretter, burger og grillmat. Så om du ikke har lyst til å endre på favoritttacoen ville jeg gitt salaten en sjanse allikevel!
Er du på jakt etter enda flere tips til taco og tex-mex kan du ta en titt på mine tacofavoritter her.
Oppskrift på mango- og avokadosalat med koriander og chili
Mango- og avokadosalat med koriander og chili passer utmerket som tilbehør til grillmat, fisk og burger og er et deilig tilbehør til tacomiddagen. Ønsker du en mindre sterk utgave av denne salaten kan du fjerne frøene fra chilien og redusere mengden.
Ingredienser:
-gir 4 porsjoner
1 mango
1 avokado
0,5 chili
0,5 lime
2 ss olivenolje
0,5 potte koriander
Fremgangsmåte:
- Skjær mango og avokado i terninger og finhakk chili.
- Plukk av korianderbladene og skyll dem godt.
- Bland sammen mango, avokado, chili og koriander og vend inn limesaft og olivenolje.
Legg igjen en kommentar