Oppskrift på omelettwraps med spekeskinke, kremost og spinat
Omelettwraps med spekeskinke, kremost og spinat kan rulles sammen, pakkes ned og medbringes til lunsj eller nytes rett fra stekepanna.
Ingredienser
– gir 1 wrap
3 egg
15 g spekeskinke
30 g kremost
20 g spinat
5 g smør
Fremgangsmåte
- Visp sammen eggene og tilsett litt salt og pepper om ønskelig. Stek omeletten på middels varme i litt smør i panna. Snu omeletten når den begynner å få litt farge i bunnen, og stek den raskt på andre sida. Legg den til side og kjøl litt ned.
- Skyll og rens spinat og legg spinat, klatter av kremost og spekesinke på midten av omeletten før den rulles sammen.
Fra tid til annet er det godt å lage seg noe litt annet enn brødmat til lunsj. Omelettwraps kan fylles med det man måtte ønske, og med riktig fyll holder den seg nokså godt i matpakka også. Lager du klar omeletten kvelden i forveien er matpakka også lagd på kort tid!
Legg igjen en kommentar