-Gir 1,2 l is
2 dl søtet kondensertmelk
6 dl kremfløte
3 ss ekte vaniljesukker
NB! Søtet kondensertmelk er ikke det samme som Vikingmelk (som er usøtet). Den søte varianten finner du gjerne på forretninger med mye importvarer eller på større dagligvarebutikker.
Bland det hele sammen i en bolle og miks med miks til kremaktig konsistens. Frys ned og server rett fra fryseren.
Jeg har sett mange av disse «vaniljeis på tre ingredienser»-oppskriftene på nettet, og nå som sommeren nærmer seg med stormskritt fant jeg ut at det var på tide å finne ut om denne typen iskrem faktisk var så lett å lage som jeg har fått inntrykk av. Og, ja, det var den utvilsomt! Ingen behov for omrøring ved nedfrysing og smaken blir rett og slett helt utmerket.
Denne oppskrifta er skrevet i samarbeid med Helios
Har du bilde av slik søtet melk 🙂 ?
Hei, Eva!
Jeg har sendt deg bilde av boksen på mail!
Mia 🙂