-gir 2 porsjoner
Marinerte rosiner:
50 g rosiner
3 ss olivenolje
2 ss balsamicoeddik
2 ss akasiehonning
2 epler
60 g valnøtter
100 g brie
80 g spinat
1. Bland sammen olivenolje, balsamicoeddik og akasiehonning og hell det hele over rosinene. La rosinene trekke mens resten av salaten tilberedes.
2. Skyll eplene godt og del dem i båter. Unngå kjernen. Del brie i skiver og rens spinat.
3. Bland sammen spinat, rosiner, eple, brie og valnøtter og hell over resten av marinaden.
På varme sommerdager kan det være forfriskende og godt med en salat. For at sommerdagen skal kunne nytes til det fulle er det viktig at salaten er smakfull og spennende, men ikke for tidkrevende å lage. Og eplesalat med brie, valnøtter og marinerte rosiner føler jeg oppfyller akkurat disse kriteriene. Og fortvil ikke om du heller vil ha den til middag, eplesalaten passer nemlig utmerket til ovnsbakt torsk eller andre enkle middagsretter.
Innlegget er skrevet i samarbeid med Helios
Legg igjen en kommentar