-gir 2 frokostporsjoner
100 g havregryn
2 dl melk
2 dl vann
0,25 ts salt
1 eple
30 g rosiner
1 ss lønnesirupsirup
1 ts kanel
20 g valnøtter
- Kok opp melk og vann og ha i havregryn og salt. La det småkoke i 5 minutter.
- Skrell eple og hakk i terninger ha de resterende ingrediensene i gryta. Varm opp under omrøring.
Frokost er definitivt det måltidet jeg savner mest når jeg besøker det store utland. Jeg holder ikke lenge på ei søt loffeskive med syltetøy eller en liten croissant. Og jeg må dessverre innrømme at jeg får visse personlighetsforandringer når jeg blir hakket for sulten. Disse forandringene kan på ingen måte betraktes som positive, og er på ingen måte noen fordel når man er på reisefot og helst skal oppleve mest mulig på kortest mulig tid. Derfor blir jeg strålende fornøyd de gangene jeg finner havregryn eller andre slag av frokostblandinger ute på tur.
Innlegget er skrevet i samarbeid med Helios
Legg igjen en kommentar