-gir 1 stor porsjon
1 dl små havregryn
1 dl yoghurt naturell
1 dl melk
0,5 banan
2 ss linfrø
3 ss grovt peanøttsmør
- Mos bananen godt og bland alle ingrediensene sammen.
- La grøten stå kaldt i minst noen timer, gjerne natten over, før den serveres.
Jeg har en sidemann på jobb som har gitt meg mange gode oppskrifttips. Og matinteresserte kollegaer er virkelig til stor hjelp når man skal teste ut varierte oppskrifter. For en tid tilbake viste jeg sidemannen min et stilig bilde jeg fant på nettet av et pent dekka bord. Stilen var det jeg ville kalt «rustikk», altså helt etter min smak. Hver tallerken sto på en rund skive av tre, og bordet var ellers pynta med ting fra skog og mark. Ikke lenge etter kom min snille kollega med en tilsvarende treskive han hadde kutta til meg. Denne treskiva ble selvsagt tatt i bruk til førstkommende matfotografering, altså kjøleskapsgrøt med peanøtter og banan!
Denne oppskrifta er utarbeidet i samarbeid med Helios
Legg igjen en kommentar