Ukemeny med rimelige retter inneholder gode middager som ikke koster all verden
Det trenger ikke være dyrt for at mat skal smake bra. I denne ukemenyen finner du god og ujålete mat til en billig penge.
Mandag: Fiskegrateng
Tirsdag: Kremet søtpotetsuppe
Onsdag: Pasta med kjøttsaus
Torsdag: Fransk løksuppe
Fredag: Grønnsakscurry med kokosmelk (NB! bruker du tørre linser, bønner og kikerter blir denne retten ekstra rimelig)
Lørdag: Pitapizza med pepperoni
Søndag: Pannekaker for alle og enhver
Ukense tilbehør: Knekkebrød
Ukens dessert: Brownies med marshmallows
Da jeg var student fikk jeg god erfaring innen matlaging på lavt budsjett. Når inntekten er på 6000 kroner i måneden må matbudsjettet ligge ganske så lavt. Men med litt tilbudshandling og kreativ matlagning synes jeg i bunn og grunn at det hele ble ganske så levelig. De kjente student-slagrene «nudler naturell» og «spaghetti med ketchup» forekom heller sjelden. Jeg skal ikke påstå at det tok særlig lang tid før matstandarden hevet seg noen hakk da jeg begynte å tjene penger, men det er vel kanskje ganske så naturlig. Rettene jeg har samla til denne ukas meny er nok hakket dyrere enn hva middagene var i studietida, men de er retter jeg etter dagens standard vil kalle gode og rimelige.
Legg igjen en kommentar