Visste du at mango er ett av verdens mest spiste fruktslag? Det er kanskje ikke så merkelig når man tenker over det. Flere folkerike land har mangoen som et fast innslag i maten sin, og den brukes gjerne i middagsretter, desserter som snacks og i forskjellige slag drikke. Og med tid og stunder har også andre deler av verden lagt sin elsk på både matrettene og mangoen. Selv har jeg nesten alltid en mango eller to liggende klar i kjøleskapet, og matbloggen har også mange retter der mango spiller en helt sentral rolle.
Oppskrift på pinneis med mango og pasjonsfrukt
Pinneis med mango og pasjonsfrukt er frisk og deilig på smak. Isen faller gjerne i smak hos både store og små.
Antall porsjoner: 4-6 pinneis
Tidsforbruk: 5 minutter + tid i fryseren
Ingredienser
1 mango
1,5 dl eplejuice
2 pasjonsfrukt
Fremgangsmåte
- Skrell mangoen og miks mangokjøttet og eplejuice godt sammen med en stavmikser eller blender.
- Ha i kjøttet fra pasjonsfrukt og miks kort slik at pasjonsfrukten mikses inn, men ikke så lenge at steinene knuses. Om du ikke ønsker steiner i isen kan du nå sile dem ut.
- Frys deretter isen ned i isformer. Husk at det hele utvider seg når det fryser, så la det være en liten luftlomme øverst i formene.
Legg igjen en kommentar