• Hopp til primær menyen
  • Hopp til hovedinnhold
  • Hopp til primært sidefelt
  • Hopp til bunntekst
Mias Mat
  • Inspirasjon
  • Om meg
  • Kontakt
  • Bokhylla
  • Navigation Menu: Social Icons

    • 
    • 
    • 

Rugblings med rødbethummus og chevre

27. oktober 2016 By Mia Skriv en kommentar

Rugblings med rødbethummus og chevre

Rugblings med rødbethummus og chevre toppet med bønnespirer

Oppskirft på rugblings med rødbethummus og chevre

Rugblings med rødbethummus og chevre utgjør en smakfull og mettende lunsj. Og med rødbetens herlige farge blir blingsene blir også en fryd for øyet.

Ingredienser:

-gir lunsj til 4

8 skiver rugbrød
200 g chevre
1 porsjon rødbethummus
30 g spirer

TIPS! Chevre er muligens litt sterk på smak for enkelte, men fortvil ikke om det ikke er din favorittost. Denne skiva gjør seg nemlig godt med andre slag oster også.

Fremgangsmåte:

  1. Bre rikelig med hummus over brødskivene.
  2. Skjær chevre i tynne skiver og legg skivene over hummusen.
  3. Topp skivene med en liten håndfull spirer.

Rugblings med rødbethummus og chevre

I forbindelse med septembers matbloggutfordring med temaet beter ble jeg litt smånervøs. Beter er ikke den ingrediensen som hyppigst har befunnet seg på mitt kjøkken, men det er jo egentlig desto bedre grunn til å kaste seg over denne utfordringen. Og hva gjør så en stakkars matblogger når hun ikke har peiling på hva hun skal lage? Jo, hun hører rundt hos venner og bekjente. Tipset om at rødbethummus og geitost skulle være herlig på en rugblings fikk jeg av en matglad kollega. Så takk til Inger for denne ideen – jeg synes rett og slett at denne blingsen ble skikkelig deilig!

Rugblings med rødbethummus og chevre

 

Filed Under: Annen lunsj, Lunsj, Oppskrifter Tagged With: Tapas, Vegetar

Forrige post: « Dekorasjon av appelsiner til Halloween
Neste post: Ukemeny med billige familiemiddager »

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hoved sidebar

Mias mat

Velkommen til min matblogg! Jeg heter Mia og jeg er glad i å lage mat og å ta bilder. Så her finner du min kombinasjon av nettopp det. Maten som presenteres her er den vi spiser til hverdags og til fest her hjemme!

Bestill boka mi her:



Personvern

Les mer om personvern på nettside og app her.

Få Mias Mat for Android og iOS:

  • 
  • 

Kategorier

Følg meg gjerne:

  • 
  • 
  • 
  • 
  • 

Søk på denne siden

Stikkord

Asiatisk Barnevennlig Boller Brød Fisk Fra hagen Fra skogen Godis Grill Grytebrød Gryter Hyttemat Is Jul Kake Kjøtt Konfekt kosemat Mat og kjemi Pizza Påske Rask middag Restemat Salat Smoothie Smått og tilbehør Sunnere godsaker Suppe surdeig Taco Tapas vegansk Vegetar

Dessert

Smuldrepai med rabarbra
Rabarbrakaramell
Cookies i vaffeljernet

Vis flere innlegg

Bakst

Eltefritt grytebrød til hverdags
Verdens beste eplekake

Vis flere innlegg

Middag

Enkel ramen med marinerte egg
Alt-i-ett vegetarisk meksikansk gryte
Asiatisk ribbe med steam buns og syltede grønnsaker

Vis flere innlegg

Smått og tilbehør

Bruschetta med tomat og basilikum
Hjemmelagde krutonger
Salsa av grønne tomater

Vis flere innlegg

Drikke

Blåbærmojito
Alkoholfri moscow mule
Alkoholfri fjellbekk

Vis flere innlegg

Footer

Hei på deg og velkommen til min matblogg! Hyggelig at du tok deg turen innom, og jeg håper du finner noe som faller i smak. Søk gjerne etter det du måtte ønske i søkefeltet under.

Copyright © 2025 Mias Mat