Oppskirft på rugblings med rødbethummus og chevre
Rugblings med rødbethummus og chevre utgjør en smakfull og mettende lunsj. Og med rødbetens herlige farge blir blingsene blir også en fryd for øyet.
Ingredienser:
-gir lunsj til 4
8 skiver rugbrød
200 g chevre
1 porsjon rødbethummus
30 g spirer
TIPS! Chevre er muligens litt sterk på smak for enkelte, men fortvil ikke om det ikke er din favorittost. Denne skiva gjør seg nemlig godt med andre slag oster også.
Fremgangsmåte:
- Bre rikelig med hummus over brødskivene.
- Skjær chevre i tynne skiver og legg skivene over hummusen.
- Topp skivene med en liten håndfull spirer.
I forbindelse med septembers matbloggutfordring med temaet beter ble jeg litt smånervøs. Beter er ikke den ingrediensen som hyppigst har befunnet seg på mitt kjøkken, men det er jo egentlig desto bedre grunn til å kaste seg over denne utfordringen. Og hva gjør så en stakkars matblogger når hun ikke har peiling på hva hun skal lage? Jo, hun hører rundt hos venner og bekjente. Tipset om at rødbethummus og geitost skulle være herlig på en rugblings fikk jeg av en matglad kollega. Så takk til Inger for denne ideen – jeg synes rett og slett at denne blingsen ble skikkelig deilig!
Legg igjen en kommentar