-lett lunsj til 2 eller som tilbehør til 3
150 g hjertesalat
150 g druer
50 g valnøtter
50 g blåmuggost
2 ss honning
2 ss balsamicoeddik
Evt. godt brød og smør til servering
- Rens salat og riv den i mindre deler. Fordel salaten på fat eller legg den i en bolle.
- Vask druene godt, del dem i to og fjern eventuelle steiner. Del valnøttene i mindre deler. Legg druer og valnøtter over salaten og dryss over biter av blåmuggost.
- Hell så over en blanding av balsamicoeddik og honning rett før servering. Serveres salaten som en lett lunsj vil jeg anbefale å servere med godt brød og smør.
Jeg har lett for å gå for det enkle når det kommer til salat. Det blir som regel salat, tomat, agurk, avokado og eventuelle andre passende rester jeg finner i kjøleskapet. Men nå har jeg bestemt meg for å bli litt flinkere til å lage gode salater. De kan jo gjerne serveres til lunsj, koldtbord eller som tilbehør til middag. Så det kan være verdt å ha noen gode varianter i repertoaret. Salat med druer og blåmuggost er i alle fall min første suksess i mitt nye prosjekt!
Det så veldig godt ut !
Takk for det! Jeg er kanskje noe inhabil, men jeg synes det var veldig godt 🙂