Oppskrift på wraps med chilibønner og mango
Wraps med chilibønner og mango er en enkele å lage og rike på gode smaker. Retten er vegetarisk og den er lagd på under 20 minutter. Ønsker du derimot å bruke hakket mer tid på kjøkkenet kan du lage tortillalefsene selv.
Ingredienser:
-gir 2 porsjoner
1 løk
0,5 chili
1 fedd hvitløk
1 mango, gjerne litt fast
2 gulrøtter
2 ss rapsolje
1 boks chilibønner
1 ts spisskummen
0,5 ts salt
0,25 lime
4 tortillalefser
160 g ost
1 dl rømme
TIPS! Ønsker du en mild utgave kan du du droppe chili.
Fremgangsmåte:
- Finhakk hvitløk og chili og hakk løk, mango og gulrøtter i terninger.
- Fres løk, hvitløk, chili og gulrot blankt i litt olje i stekepanna. Ha i mango og spisskummen og rør om.
- Tilsett chilibønner og la det hele putre i noen minutter.
- Klem over limesaft og smak til med salt.
- Server det hele med tortillalefser, revet ost og rømme.
Ikke rent sjelden lager jeg rettene flere ganger med større og mindre justeringer før de havner her på bloggen. Enkelte oppskrifter blir rett og slett avfeid og ender aldri her i det hele tatt. Denne oppskrifta, derimot, oppstod en gang jeg hadde glemt å handle og dermed brukte «tager det man haver»-prinsippet. Men godt er godt, enten man har brukt tid på det eller ei, så her har dere oppskrifta!
Legg igjen en kommentar