• Hopp til primær menyen
  • Hopp til hovedinnhold
  • Hopp til primært sidefelt
  • Hopp til bunntekst
Mias Mat
  • Inspirasjon
  • Om meg
  • Kontakt
  • Bokhylla
  • Navigation Menu: Social Icons

    • 
    • 
    • 

Chorizotapas

7. april 2015 By Mia 2 kommentarer

Chorizotapas

Oppskrift på chorizotapas

Chorizotapas er en enkel og smakfull rett som forsvinner i en fei fra tapasbordet. Er du på jakt etter flere tapasretter, kan du ta deg turen innom ett innlegg hvor jeg har samla alle mine beste tips og oppskrifter til tapasbordet. Og chorizotapas er selvfølgelig med!

Ingredienser:

225 g chorizopølse
3 ss honning
2 fedd hvitløk
0,5 ss sitronsaft

Fremgangsmåte:

  1. Fjern eventuelt skinn fra pølsa, skjær den i litt tykke skiver og finhakk hvitløk.
  2. Fres pølsebitene til de er sprø i kantene på middels varme i ei stekepanne. Tøm av fett som blir igjen i panna. Fettet kan forøvrig brukes videre i denne oppskrifta på aioli.
  3. Ha over hvitløk og la det steke til hvitløken er myk. Hell over honning og sitronsaft. Stek på svak varme under omrøring i et par minutter. Server mens pølsa fremdeles er varm.

Chorizotapas

Chorizotapas

Inspirasjonen til denne oppskrifta på chorizotapas fant sidemannen min på jobb til meg i en av sine Jamie Oliver-bøker da jeg var på jakt etter enkle varmretter til tapas. Jeg hadde riktignok ikke helt de riktige ingrediensene, men med et par endringer ble smaken allikevel utmerket, og det er ingen tvil om at retten er enkel å lage!

Når jeg lager tapas til gjestene mine stresser jeg alltid med de varme rettene. Det er mye som skal koordineres når man skal servere mange retter, og særlig hvis rettene skal nå bordet før de har blitt kalde. Men ettersom denne retten er enkel å lage, kan den kombineres med sluttføring av andre retter uten at det blir alt for høy temperatur på kjøkkenet rett før gjestene kommer!

 

Filed Under: Oppskrifter, Smårett, Smått og tilbehør, Tapas Tagged With: Tapas

Forrige post: « Suksesskake med pistasjbunn
Neste post: Ukemeny med smakfulle middager »

Reader Interactions

Kommentarer

  1. Hanne

    7. august 2022 ved 17:43

    Hei! Kan disse stekes i forveien og så varmes i ovnen, tror du?

    Svar
    • Mia

      13. august 2022 ved 21:07

      Hei! Ja, det kan de. Men når de serveres direkte fra pannen vil de få en sprø overflate. Godt blir det nok uansett

      Svar

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hoved sidebar

Mias mat

Velkommen til min matblogg! Jeg heter Mia og jeg er glad i å lage mat og å ta bilder. Så her finner du min kombinasjon av nettopp det. Maten som presenteres her er den vi spiser til hverdags og til fest her hjemme!

Bestill boka mi her:



Personvern

Les mer om personvern på nettside og app her.

Få Mias Mat for Android og iOS:

  • 
  • 

Kategorier

Følg meg gjerne:

  • 
  • 
  • 
  • 
  • 

Søk på denne siden

Stikkord

Asiatisk Barnevennlig Boller Brød Fisk Fra hagen Fra skogen Godis Grill Gryter Hyttemat Is Jul Kake Kjøtt Konfekt kosemat Mat og kjemi Pizza Påske Rask middag Restemat Salat Smoothie Smått og tilbehør Sunnere godsaker Suppe surdeig Taco Tapas vegansk Vegetar

Dessert

Smuldrepai med rabarbra
Rabarbrakaramell
Cookies i vaffeljernet

Vis flere innlegg

Bakst

Verdens beste eplekake
Deilige og enkle rabarbramuffins
Cookies i vaffeljernet
Bananbrød med rabarbra

Vis flere innlegg

Middag

Enkel ramen med marinerte egg
Alt-i-ett vegetarisk meksikansk gryte
Asiatisk ribbe med steam buns og syltede grønnsaker

Vis flere innlegg

Smått og tilbehør

Bruschetta med tomat og basilikum
Hjemmelagde krutonger
Salsa av grønne tomater

Vis flere innlegg

Drikke

Blåbærmojito
Alkoholfri moscow mule
Alkoholfri fjellbekk

Vis flere innlegg

Footer

Hei på deg og velkommen til min matblogg! Hyggelig at du tok deg turen innom, og jeg håper du finner noe som faller i smak. Søk gjerne etter det du måtte ønske i søkefeltet under.

Copyright © 2023 Mias Mat