I en rimelig treretters meny finner du gode retter til en billig penge
Når man skal lage en rimelig treretters meny er det en hel det dyre ingredienser som utelukkes, men det betyr ikke at man ikke kan lage et deilig måltid. Oppskriftene i denne treretteren er relativt enkle og tradisjonelle, men smaken er det absolutt ikke noe å utsette på.
Menyens retter:
Forrett: Kremet søtpotetsuppe
Hovedrett: Urtemarinerte kyllinglår med rotgrønnsakger
Dessert: Ovnsbakte epler med søtt fyll og gittertopp
Tips til tilberedning:
Hovedretten skal steke relativt lenge, så det kan være en fordel å gjøre alt klart og sette det hele i stekeovnen mens forretten spises. Eplene kan også klargjøres for stekeovnen på forhånd. Dermed kan de settes inn i ovnen rett etter at hovedretten er spist (eventuelt mens hovedretten spises).
Som student syntes jeg det var veldig artig å lage mat. Lommeboka var jo ikke akkurat smekkfull, så det gjaldt å være kreativ når man skulle få gjester. Men jeg fant raskt ut at et godt måltid ikke nødvendigvis trengte å være veldig «fancy» eller dyrt. Det viktigste er at maten smaker godt og at man har en hyggelig stund rundt middagsbordet. Og denne treretteren handler om nettopp det – god, rimelig og ujålete mat.
Legg igjen en kommentar