• Hopp til primær menyen
  • Hopp til hovedinnhold
  • Hopp til primært sidefelt
  • Hopp til bunntekst
Mias Mat
  • Inspirasjon
  • Om meg
  • Kontakt
  • Bokhylla
  • Navigation Menu: Social Icons

    • 
    • 
    • 

Enkle rabarbramuffins

20. april 2022 By Mia Skriv en kommentar

Deilige og enkle rabarbramuffins
Enkle rabarbramuffins

Enkle rabarbramuffins, altså! Sant og si er jeg en tilhenger av muffins på generell basis. De likes av de aller fleste, og passer med det aller meste. De kan lages sunne eller søte, og de er enkle å pakke med seg og ta med seg på tur.

Jeg pleier å bruke denne grunnoppskriften og varierer krydderet og frukt eller bær etter hva jeg har for hånden. De passer med epler, plommer, pærer, blåbær, bringebær og jordbær. For ikke å snakke om vaniljekrem, sjokoladekrem og sitronkrem. Her er det bare fantasien som setter en stopper!

Er du på jakt etter flere oppskrifter med rabarbra? Da kan jeg anbefale deg å ta en titt på rabarbraterte, bananbrød med rabarbra og rabarbrasorbet. Og følg med – jeg har nemlig flere deilige oppskrifter med rabarbra på lur!

Oppskrift på deilige og enkle rabarbramuffins

Muffins er en sikker vinner hos de aller fleste. Og enkle rabarbramuffins er intet untak. Søte muffins blir enda deiligere med et innslag av syrlige rabarbrabiter.

Antall: ca 12 muffins
Vanskelighetsgrad: enkel
Tidsforbruk: 30-40 minutter

Ingredienser

5 dl hvetemel
2,5 d sukker
2,5 ts bakepulver
2 ts kardemomme
1 ts ekte vaniljesukker
3 egg
150 g crème fraîche
75 g meierismør
200 g rabarbra

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 200 °C, over- og undervarme.
  2. Smelt eller temperer smøret
  3. Bland sammen alle de tørre ingrediensene.
  4. Bland deretter sammen sammen smøret, eggene og crème fraîchen og rør godt om til en uniform blanding.
  5. Skyll rabarbraen godt og hakk den så i biter.
  6. Vend de fleste rabarbrabitene inn i røren, men hold om ønskelig av noen til pynt. Fordel røren i formene, og trykk til slutt ned noen rabarbrabiter på toppen av hver muffin.
  7. Stek midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Rabarbramuffins

Filed Under: Bakst, Oppskrifter, Små og store kaker Tagged With: Fra hagen

Forrige post: « Hjemmelaget nutella – hasselnøttpålegg ala nugatti og nutella
Neste post: Karamellsaus med rabarbra »

Reader Interactions

Legg igjen en kommentar Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hoved sidebar

Mias mat

Velkommen til min matblogg! Jeg heter Mia og jeg er glad i å lage mat og å ta bilder. Så her finner du min kombinasjon av nettopp det. Maten som presenteres her er den vi spiser til hverdags og til fest her hjemme!

Bestill boka mi her:



Personvern

Les mer om personvern på nettside og app her.

Få Mias Mat for Android og iOS:

  • 
  • 

Kategorier

Følg meg gjerne:

  • 
  • 
  • 
  • 
  • 

Søk på denne siden

Stikkord

Asiatisk Barnevennlig Boller Brød Fisk Fra hagen Fra skogen Godis Grill Gryter Hyttemat Is Jul Kake Kjøtt Konfekt kosemat Mat og kjemi Pizza Påske Rask middag Restemat Salat Smoothie Smått og tilbehør Sunnere godsaker Suppe surdeig Taco Tapas vegansk Vegetar

Dessert

Smuldrepai med rabarbra
Rabarbrakaramell
Cookies i vaffeljernet

Vis flere innlegg

Bakst

Deilige og enkle rabarbramuffins
Cookies i vaffeljernet
Bananbrød med rabarbra
Surdeigsbrød av rug med en hjelpende hånd

Vis flere innlegg

Middag

Alt-i-ett vegetarisk meksikansk gryte
Asiatisk ribbe med steam buns og syltede grønnsaker
Asiatisk nudelsalat med spicy dressing

Vis flere innlegg

Smått og tilbehør

Bruschetta med tomat og basilikum
Hjemmelagde krutonger
Salsa av grønne tomater

Vis flere innlegg

Drikke

Blåbærmojito
Alkoholfri moscow mule
Alkoholfri fjellbekk

Vis flere innlegg

Footer

Hei på deg og velkommen til min matblogg! Hyggelig at du tok deg turen innom, og jeg håper du finner noe som faller i smak. Søk gjerne etter det du måtte ønske i søkefeltet under.

Copyright © 2022 Mias Mat