Det er ingen sak å sette til livs store mengder med frokost når den kommer i form av en skikkelig deilig smoothie! Men for at man ikke skal bli supersulten lenge før lunsj er det viktig å ha rikelig med topping. Det aller meste av frukt, bær, nøtter, frø og korn passer, så her er det kun kreativiteten som setter en stopper. Selv har jeg lett for å bli under middels sjarmerende når jeg er sulten, og derfor tilsetter jeg gjerne litt ekstra nøtter, gryn eller frø dersom jeg vet det er lenge til neste måltid.
Oppskrift på tropisk smoothie bowl med kokos og chia
Tropisk smoothie bowl med kokos og chia gir en frisk og god start på dagen. Jeg har også en oppskrift på frokostsmoothie med skogsbær og havregryn og smoothie bowl med kiwi, nøtter og frø om du skulle ønske noen flere alternativer for smoothie til frokost.
Ingredienser:
-gir 2 porsjoner
Tropisk smoothiebowl:
0,5 ananas
1 boks kokosmelk
1 banan
0,5 mango
Topping:
1 kiwi
0,5 mango
3 ss tørka kokosflak
2 ss chia
1 ss lønnesirup
Tips! Smoothiebollen blir ekstra fin om den pyntes med litt fargerik frukt eller bær.
Fremgangsmåte:
- Rens ananasen og skjær den i grove biter. Unngå kjernen.
- Miks ananas, kokosmelk, banan og mango i en blender.
- Skjær kiwi i skiver og mango i biter.
- Topp bollen med kiwi, mango, kokos, chia og lønnesirup.
Legg igjen en kommentar