
Kremet kastanjesuppe er menyens forrett
En treretters meny til gjester som passer godt når du skal lage noe ekstra godt
Treretters meny til gjester passer utmerket om du har vil til å bruke litt ekstra tid på kjøkkenet og servere gjestene en forseggjort og deilig middag.
Menyens retter:
Forrett: Kremet kastanjesuppe (porsjonene kan halveres til forrett)
Hovedret: Persillebakt kveite med asparges og mandelpotetpurè
Dessert: Pots de crème med sjokolade
Tips til tilberedning:
Både desserten og forretten kan gjøres klar tidligere på dagen. Varm suppa opp rett før servering. Ønsker du å la gjestene vente minimalt på hovedretten, kan du også gjøre ferdig mandelpotetpurè og toppinga til kveita på forhånd for så å varme opp pureen rett før servering.

Persillebakt kveite med asparges og mandelpotetpurè er menyens hovedrett

Pots de crème med sjokolade til dessert
Legg igjen en kommentar