Oppskrift på wraps med oliven, hummus og fetaost
Enten du lager hummusen selv eller ei – wraps med oliven, hummus og fetaost er lagd i en fei. Retten er vegansk og passer utmerket både som en lett middag og som lunsj. Pakker du wrapen godt sammen er det heller ingenting i veien for å ta den med ut på tur. Ønsker du å lage hummusen selv finner du en oppskrift her.
Ingredienser:
-gir 3 porsjoner
150 g hummus (oppskrift finner du her)
0,5 agurk
1 avokado
12 cherrytomater
200 g fetaost
20 svarte oliven, gjerne kalamata
6 store wraps
1 håndfull fersk kruspersille
Fremgangsmåte:
- Del agurk og avokado i biter og del cherrytomater i to.
- Fjern eventuelle steiner fra olivenene.
- Fordel hummus, grønnsaker, oliven og fetaost over wraps og topp med kruspersille.
Kanskje er det ikke veldig overraskende, men jeg bruker en hel del tid på denne matbloggen. Men jeg bruker faktisk ikke så mye tid på å lage middag til daglig. Disse wrapene kan for eksempel være ferdig på 7 minutter om man er litt effektiv. Om jeg har litt tid til overs og skal gjøre meg ekstra flid lager jeg gjerne hummus og wraps fra bunnen av. Og hummusen kan fryses ned, så du trenger ikke lage den hver gang heller!
Legg igjen en kommentar