I fjor hadde jeg en gjennomgang av av «den typiske leseren» av Mias Mat. Du vet, google følger med på deg, og jeg følger med på google, så derfor kan jeg lese statistikk om aldersgrupper, kjønn og hovedinteresser for leserne av bloggen min. I fjor ble jeg temmelig overraska over at min snittleser var mann på 25-34 år med interesse for sport og elektronikk. I år har jeg korrigert forventningene noe, og snittleseren har riktignok blitt hakket mer sportsinteressert, men ellers er det ingen store endringer å melde.
Det er ikke alltid like lett å forutse hva som kommer til å bli en slager når man legger ut oppskrifter på en matblogg. Jeg har lagt ut oppskrifter som jeg nærmest har lagt sjela mi i og er superfornøyd med, som nesten aldri blir lest. Og jeg publisert kjempeenkle oppskrifter (så enkle at de nesten ikke kan defineres som oppskrifter engang) som virkelig slår an. Et eksempel er en av mine eldre oppskrifter, saltbakte amandinepoteter (kortversjon av oppskrift: Bland grovt salt og amandinepoteter og ovnsbak til potetene er møre). I år har jeg faktisk tatt meg bryet med å gi denne oppskrifta nye bilder, ettersom jeg syntes det var litt for galt at en av de mest besøkte oppskriftene på bloggen skulle ha de dårligste bildene. Men min hovedagenda med denne matbloggen er jo å øke interessen for hverdagslig mat, så da er det bare å ta det hele med et stort glis og fortsette å publiserte varierte og hverdagslige oppskirfter også i 2017. Håper du tar deg turen innom også til neste år!
Lesernes favoritter fra 2016:
- Store pikekyss med salt lakris
- Hjemmelaget daimis
- Ukemeny med enkel kosemat
- Waldorfsalat med rømme
- Sjokoladekonfekt med salt karamell
Legg igjen en kommentar