
Drømmekylling
I 2018 var det ikke bare middagene som var populære. Tapas er helt tydelig noe dere, i likhet med meg, er veldig glade i. Men en hel ukemeny med tapasretter blir nok litt i overkant mye, så jeg skal holde meg til middagsrettene og favorittbakst i denne ukemenyen. Deres leseres favorittmiddager fra 2018 er på alle mulige måter en god samling av det jeg vil kalle enkel kosemat, så her er det bare å dere gjøre dere klare til helg hele uka. Og det litt artige er at deres favoritter i stor grad samsvarer med min bedre halvdels favoritter fra bloggen, så jeg må nok snart overtale ham til å begynne å lage matretter til bloggen!

Sashimisalat med marinert laks, mango og avokado
I ukemeny med favoritter fra 2018 finner du dere leseres favorittmiddager fra året som gikk.
Mandag: Sashimisalat med marinert laks, mango og avokado
Retten er deilig på smak, lagd i en fei og passer utmerket på en travel hverdag.
Tirsdag: Tacosuppe
Jepp, suppe kan også lages med tacovri! Denne suppa er smakfull og lett å lage til mange.
Onsdag: Biffsalat av entrecôte med asiatisk dressing
Enkelt og med spennende smaker. Retten kan lages både i sterk og i mildere utgave.
Torsdag: Pizza med pesto og spekeskinke
Jeg husker hvor positivt overraska jeg ble første gangen jeg fikk servert pizza med pesto og spekeskinke. Og denne pizzaen har blitt lagd utallige ganger siden!
Lørdag: Drømmekylling
Drømmekylling er bloggens mest besøkte oppskrift gjennom tidene. Den er rik på deilige og spennende smaker og den faller i smak hos de aller fleste.
Søndag: Fiskegrateng
Norsk tradisjonsrett med en liten vri som faller i smak hos både store og små.
Ukens bakst: Enkelt flettebrød
Flettebrød med oliven og soltørkede tomater. Brødet passer som snacks eller som tilbehør til supper, gryter og på tapasbordet.
Ukens godbit: Enkle kanelboller
En enkel oppskrift på deilige kanelboller.
Legg igjen en kommentar