Ukemeny med Mias favorittmiddager inneholder flere av mine favoritter gjennom tidene
Mandag: Biffsalat av entrecôte med asiatisk dressing
Tirsdag: Sennepsmarinert kylling med ovnsbakte rotfries og tomatdipp
Onsdag: Sterk sashimisala med marinert laks, mango og avokado
Torsdag: Hot grønnsakscurry med kokosmelk
Fredag: Persillebakt kveite med asparges og mandelpotetpuré
Lørdag: Drømmekylling
Søndag: Stekt ris med spinat og cashew
Ukens bakst: Halvgrovt grytebrød med hvete
Ukens dessert: Hjemmelaget daimis
TIPS! Lag ekstra ris til drømmekylling og benytt denne til stekt ris dagen etter. Da er søndagsmiddagen lagd i en fei.
Tida flyr og det er faktisk godt over 2 år siden Mias Mat ble til. Derfor synes det er på høy tid å lage en ukemeny med mine egne middagsfavoritter. Og ettersom hele min matblogg på sett og vis består av mine egne favoritter, var det ikke så lett å velge ut rettene. Dermed ble valgene litt preget av været som er ute nå om dagen. Når det er deilig vårvær ute ønsker jeg å bruke minst mulig tid på matlaging innendørs. Derfor har jeg valgt ut relativt lettlagde favoritter som ikke krever timevis på kjøkkenet.
Legg igjen en kommentar