Ukemeny med asiainspirerte retter inneholder fornorskede retter inspirert av Asias matkultur
Mandag: Soyamarinert laks med lun mangosalat
Tirsdag: Hot grønnsakscurry med kokosmelk
Onsdag: Kjøttboller med spicy peanøttsaus
Torsdag: Thai-inspirerte fiskekaker
Fredag: Grønn curry med svinekjøtt
Lørdag: Drømmekylling
Søndag: Kyllingwok med sesam og ingefær
Ukens godsak: Chai-te med chai-sirup
Ukens bakst: Hvitløksbrød med parmesan
Jeg henter ofte inspirasjon fra asiatisk mat når det kommer til middager. Det meste jeg lager er nok ganske «fornorska», men Asia har mange gode og særegne smaker som gjør seg godt i kombinasjon med europeisk mattradisjon. Og disse vil jeg nødig gå glipp av. I asiainspirert uke har jeg samlet noen av mine favoritter som er inspirert av smaker som kjennetegner asiatisk mat.
Legg igjen en kommentar