Ukemeny med studentenes middager inneholder syv rimelige middager som er lagd i en fei
Mandag: Tomatsuppe
Tirsdag: Ovnsbakt laks med kremost rotgrønnsaker
Onsdag: Enkle kyllingwraps med tzatziki
Torsdag: Enkel fiskesuppe
Fredag: Pitapizza med pepperoni
Lørdag: Nachos i form
Søndag: Lasagne i en fei
Ukas tilbehør: Tzatziki
Ukas dessert: Melkesjokolademousse med earl grey
Det føles ikke lenge siden jeg satt veldig spent i en bil på vei opp til Trondheim for å ta fatt på studenttilværelsen. Men når man begynner å telle på fingrene innser man at det faktisk er ei stund sia. Og, ja, jeg nevner dette med fingrene fordi jeg kan få regnestykket til å gå opp ved bruk av kun egne fingre. Såvidt.
Når man samler en god gjeng unge mennesker som er under middels interessert i å stå på kjøkkenet og over middels interessert i å være med på alt det sosiale som skjer, da tyr man gjerne til ferdigpizza til middag en, to, tre og kanskje fire dager i uka. Brødskivene tar over når stipendet tar slutt. Denne ukemenyen er lagd med tanke på de viktige faktorene for middag i studenttilværelsen: Rimelig, rask og enkel.
Legg igjen en kommentar