
Varmrøkt ørret med grønn potetsalat og tzatziki er mandagens rett i ukemeny med norske råvarer og internasjonal vri
Ukemeny med norske råvarer og internasjonal vri
Vi har en hel del gode råvarer i Norge, og mange av disse råvarene passer utmerket i retter som er inspirert av det store utland. Enten det er godt krydra fisk eller sopp og grønt i nye kombinasjoner – det er mye godt man kan lage med utgangspunkt i de norske råvarene!
mandag: Varmrøkt ørret med grønn potetsalat og tzatziki
tirsdag: Kremet spaghetti med kantareller og persille
onsdag: Kremet byggrynsrisotto med tomat og spinat
torsdag: Aspargessuppe med kantareller
fredag: Pizza med pesto og spekeskinke
lørdag: Persillebakt kveite med asparges og mandelpotetpuré
søndag: Krydret lammegryte med aprikos og søtpoteter
Ukens dessert: Eplekake-is
Ukens bakst: Eltefritt grytebød med spelt

Krydret lammegryte med aprikos og søtpoteter
Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke er noen kløpper til å lage norsk tradisjonsmat, men jeg er veldig glad i mange av de norske råvarene som gjerne danner grunnlaget for nettopp denne tradisjonsmaten. Derfor har jeg lagd en ukemeny med mange av mine norske favorittingredienser, men de fleste rettene er nok litt inspirert av det store utland. Håper ukemeny med norske råvarer og internasjonal vri faller i smak hos deg også!

Kremet spaghetti med kantareller
Legg igjen en kommentar