
Hot gønnsakscurry med kokosmelk er en av rettene i ukemeny for storspiserne
Ukemeny for storspiserne inneholder retter som er relativt lette å lage til mange.
Enkelte retter har en tendens til å ta mye lenger tid å lage om man lager mye enn om man lager lite mat. I denne ukemenyen finner du retter hvor tilberedelsestiden ikke er like avhengig av antallet porsjoner som lages.
Mandag: Fiskegrateng
Tirsdag: Hot grønnsakscurry
Onsdag: Laksagne
Torsdag: Pasta med kjøttsaus
Fredag: Pizza med peso og spekskinke
Lørdag: Tacopai med kylling
Søndag: Kyllingwok med sesam og ingefær
Ukens bakst: Hvitløksbrød med parmesan
Dessert: Smilende brownies
Har man et par aktive ungdommer, eventuelt en maratontrenende samboer som i mitt tilfelle, er mengden mat som konsumeres til tider ganske stor. Mange av middagene som går raskt å lage til to tar mye lengre tid å lage til mange, mens en del andre retters tilberedelsestid er relativt uavhengig av mengden som skal lages. Jeg har funnet ut at gryter og ovnsbakte former og paier stort sett er i den sistnevnte kategorien. Ukemeny storspisernes uke er nok relativt sett litt tidkrevende om man skal lage mat kun til seg selv, men passer utmerket om man skal lage mat til mange!

Fiskegrateng

Pasta med kjøttsaus
Denne uken skal jeg prøve meg på fiskegratengen altså
Så bra frøken Willa. Håper det blir et litt mer positivt bidrag fra min side enn helgas innsats i Maple Treeway! 😀