
Mandagens rett i ukemeny med italienskinspirert mat, caponata
Ukemeny med italienskinspirert mat inneholder varierte retter med pasta, risotto og en pizza med et stilig ytre.
Mandag: Caponata – en smak av Sicilia
Tirsdag: Laksagne, lasagne med laks
Onsdag: Kremet byggrynsrisotto med tomat og spinat
Torsdag: Smakfulle kjøttboller i tomatsaus
Fredag: Flettepizza med skinke og sjampinjong
Lørdag: Risotto med kamskjell og spinat
Søndag: Pasta carbonara i form
Ukens bakst: Fine urtebaguetter
Ukens dessert: Mascarponeis med jordbær

Flettepizza med skinke og sjampinjong
Når det kommer til italiensk mat er det ikke vanskelig å la seg inspirere. Mange av rettene er relativt enkle å lage og inneholder ikke så mange ingredienser. Allikevel smaker rettene fantastisk godt. Jeg lager ofte pizza, pasta og risotto når jeg ikke har planlagt noe spesielt til middag. Mel, pasta, hermetiske tomater og et lite utvalg grønnsaker har jeg gjerne stående i kjøkkenskapet, og dermed er jeg allerede godt på vei til å ha en italienskinspirert rett klar.

Kremet risotto med kamskjell og spinat

Pasta carbonara i form
Legg igjen en kommentar