Fra tid til annen lager jeg spesielle retter fordi jeg føler at retten «mangler» på bloggen, det er en oppskriftsutfordring jeg har lyst til å delta på eller jeg har fått inspirasjon og ønsker fra andre. Men i det store og hele er nesten alle de nye rettene jeg lager basert på mer eller mindre kreative innfall i det jeg sitter og planlegger middager for uka som kommer. Og skulle noen av innfallene vise seg å bli en suksess, da ender oppskriftene nesten alltid her på bloggen. Og i denne ukemenyen finner du noen av favorittene fra året som gikk.
Ukemeny med favoritter fra 2016 inneholder en blanding av lesernes og mine favoritter fra året som gikk
Mandag: Wraps med hummus, feta og oliven
Tirsdag: Kremet byggrynsrisotto med spinat og tomat
Onsdag: Ovnsbakt torsk med crème fraîche og mango chutney og cashewnøtter
Torsdag: Rask chili med bacon og søtpotet
Fredag: Pita med elgskav, bacon og sopp
Lørdag: Flettepizza med skinke og sjampinjong
Søndag: Ingefær- og soyamarinert laks med wokede grønnsaker
Ukas tilbehør: Hjemmelagde tortillalefser
Ukas dessert: Ovnsbakte epler med søtt fyll og flettetopp
Legg igjen en kommentar