I ukemeny med hyttemat finner du syv middager som er lette å lage og smaker ekstra godt på hyttetur
Mandag: Tomatsuppe
Tirsdag: Ovnsbakt laks med kremost og rotgrønnsaker
Onsdag: Enkel fiskesuppe
Torsdag: Rømmegrøt med semulegryn
Fredag: Laksewraps med tzatziki
Lørdag: Urtemarinerte kyllinglår med rotgrønnsaker
Søndag: Pitapizza med pepperoni
Ukens tilbehør: Hjemmelagde tortillalefser
Ukens dessert: Ovnsbakt eple med vaniljekesam
Vinterferien er i gang flere steder rundt om i landet, og i den forbindelse har jeg satt sammen en ukemeny med hyttemat. Norske hytter finnes av mange forskjellige slag. Enkelte er relativt primitive og uten innlagt strøm og vann, andre større og mer velutstyrte en min lille leilighet. Men felles for de fleste hyttekjøkken er at de ikke inneholder alle de samme kjøkkenredskapene som man har hjemme. Derfor er min ukemeny med hyttemat satt sammen av smakfulle, men relativt enkle oppskrifter som kan lages på de aller fleste hyttekjøkken.
Legg igjen en kommentar