Ukemeny med middager på under 20 minutter inneholder enkle, men gode retter som passer godt for travle uker.
Mandag: Stekt ris med spinat og cashew (lag gjerne litt ekstra ris til middag i forkant og bruk restene i denne retten)
Tirsdag: Rask teriyakikylling med mango- og avokadosalat
Onsdag: Hot grønnsakscurry med kokosmelk
Torsdag: Laksewraps med tzatziki
Fredag: Sterk sashimisalat med marinert laks, mango og avokado
Lørdag: Pitapizza med pepperoni
Søndag: Farmors rømmegrøt med semulegryn
Ukens dessert: Mascarponekrem med bær
Ukens tilbehør: Hjemmelagde tortillalefser
Ettersom min ukemeny på 30 minutter ble veldig populær, fant jeg ut at jeg måtte forsøke å redusere tidsforbruket ytterligere, og dermed ble «ukemeny med middager på under 20 minutter» til. Det er fullt mulig å lage god, sunn og næringsrik mat uten å bruke timesvis på kjøkkenet. Og har du en ekstra travel uke som nærmer seg, kan det absolutt være en fordel å planlage mat-uka i forkant. Lager man seg ei liste over raske, enkle og gode middager og handler inn for hele uka på en gang går handleturen raskere og man slipper å bruke mye tid på planlegging og innkjøp underveis i uka.
Legg igjen en kommentar